IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Use DWII to Play HD, the CPU usage is 100%
Guest_dasheng_*
post Jan 8 2007, 01:01 AM
Post #1





Guests






hi, why?
Use DWII to Play HD, the CPU usage is 100%
the video size is 1920*1080
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bear
post Jan 8 2007, 05:55 PM
Post #2


Forum Regular


Group: Members
Posts: 3,100
Joined: 24-April 04
From: Queensland
Member No.: 808
Card: VisionPlus DVB-t


QUOTE
Use DWII to Play HD, the CPU usage is 100%
the video size is 1920*1080
Why? I expect that your video decoder is using all of the cpu resources to decode the HD. If I use a decoder that doesn't support DXVA for my video card then I get close to max CPU for HD. I prefer to use "Hardware Acceleration" option enabled in the cyberlink video decoder 7 Filter settings with my Radeon 9600XT card. The cpu drops to about 35% in DWII on a 2G6 P4 HT.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Guest_dasheng_*
post Jan 17 2007, 04:25 AM
Post #3





Guests






hi,Bear:

Execuse me, I haven't yet resolve my problem. Can you tell me which Filters do you used, tsfilesource.ax and demux? video decoder? and others?

thanks
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bear
post Jan 24 2007, 11:35 PM
Post #4


Forum Regular


Group: Members
Posts: 3,100
Joined: 24-April 04
From: Queensland
Member No.: 808
Card: VisionPlus DVB-t


hi dasheng,
QUOTE
Execuse me, I haven't yet resolve my problem. Can you tell me which Filters do you used, tsfilesource.ax and demux? video decoder? and others?
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th July 2019 - 09:04 PM